Pozivamo Vas na predavanje i predstavljanje knjiga prof. dr. sc. Ibrahima Mujića: Prerada smokve, Prerada kestena – maruna i Prerada meda i pčelinjih proizvoda koje će se održati u Kultunom domu u Rukavcu u subotu 22. studenog 2014. s početkom u 17 sati.
Cilj ovog predavanja je potaknuti lokalne proizvođače i potencijalne prerađivače u kreiranje široke palete proizvoda od kestena, meda i smokava, te uputiti ih u mogućnosti za preradu ovih sirovina i mogućnosti za ostvarivanje prihoda bez velikih investicija.
Prof. dr. sc. Ibrahim Mujić je renomirani prehrambenih tehnolog i znanstvenik koji je izdao preko 50 stručnih i znanstvenih radova i 7 udžbenika, te je trenutno redovni profesor na Poljoprivrednom odjelu u Poreču Veleučilišta u Rijeci. Voditelj je brojnih projekata, te sudionik i organizator brojnih nacionalnih i međunarodnih skupova.
Nakon predavanja prisutni će moći degustirati prozvode od kestena, smokava i meda lokalnih proizvođača s područja LAG-a.
Detaljnije
Kino Lovran
Galerija Laurus
Knjižnica
Digitalna pristupačnost internet stranice
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila najbolje moguće korisničko iskustvo prilikom korištenja. Informacije o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku, kao što je prepoznavanje prilikom ponovnog posjeta naše web stranice. To nam pomaže da razumijemo koje odjeljci web stranice su vam najkorisniji. Više o politici zaštite osobnih podataka pregledajte ovdje.
Strogo neophodni kolačići trebaju biti omogućeno cijelo vrijeme kako bi mogli spremiti vaše postavke kolačića
Ukoliko onemogućite ove kolačiće nećemo moći spremiti vaše postavke. To znači da ćete prilikom svake posjete morati odobriti ili blokirati kolačiće.