Predavanje o prehrani mladih sportaša u Galeriji “Laurus”, 12. siječnja 2024. s početkom u 18h

Pitate li se što djetetu sportašu dati jesti nakon treninga? Imate li nedoumica što bi bila kvalitetna užina u školi? Nemate ideju što pripremiti za večeru?

Na ova i mnoga pitanja možete dobiti odgovore na predavanju „Prehrana mladih sportaša“ koja će se održati 12. siječnja (petak), s početkom u 18 h, u Galeriji „Laurus“

Predavanje vodi nutricionistica Vesna Bosanac koja je nutricionizam diplomirala i doktorirala na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu. Na predavanju u Galeriji možete čuti o skupinama namirnica i njihovoj koristi kako za sportaše tako i za ostale članove obitelji. Naglasak će biti na praktičnoj primjeni kvalitetne prehrane u svakodnevnici sportaša i manjkavosti u njihovim prehrambenim navikama. Mladi sportaši se nalaze u fazi rasta gdje je veoma bitno što tokom dana konzumiraju i koje su bitne hranjive tvari koje su im potrebne kako bi njihov dnevni obrok bio pravilno sastavljen. Osim hrane tokom treninga ne smijemo zaboraviti i na hidrataciju. Nutricionistica će se dotaknuti i teme koja je vrlo aktualna kod sportaša, a to su dodaci prehrani za koje se u današnje vrijeme misli kako uspješan sportaš bez toga ne može.
Vidimo se u petak u Galeriji „Laurus“!

    Skip to content